Πώς να κάνετε το σπίτι σας ασφαλές για το μωρό που έρχεται.

από developgreece 12/04/2019 0 σχόλια Ασφάλεια Μωρού,

Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα ατυχήματα των παιδιών συμβαίνουν στο σπίτι. Το στενάχωρο είναι ότι η πλειοψηφία των ατυχημάτων αυτών θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, εάν οι γονείς είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προκειμένου να κάνουν το σπίτι πιο ασφαλές για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Πολλές φορές, είναι δύσκολο να φανταστούμε κάθε πιθανό κίνδυνο τραυματισμού που μπορεί να διατρέχει ένα μωρό, το οποίο μόλις έχει αρχίσει να μπουσουλάει στους χώρους του σπιτιού. Για αυτό, το Très Joli φρόντισε να βρίσκεται στο πλευρό σας, παρουσιάζοντας – όχι ένα ή δύο – αλλά δέκα gadgets που θα μετατρέψουν το σπίτι σας στο πιο ασφαλές περιβάλλον για το μωρό σας!

  1. Ανησυχία στον ύπνο

Το μόνιτορ είναι η πλέον ενδεικτική λύση για να προσέχετε το μωρό σας, όταν δεν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Με εμβέλεια 300 μέτρων χωρίς εμπόδια και οθόνη 2,4 ιντσών, το Babymoov Baby Monitor Video Visio Care III ενεργοποιείται αυτόματα με το κλάμα του μωρού, ενώ έχει και δείκτη θερμοκρασίας.

 

  1. Χεράκια στις πρίζες

Τα μωρά, ως γνωστόν, είναι τα πιο περίεργα πλασματάκια. Για να προλάβετε δυσάρεστες εκπλήξεις, φροντίστε να προστατεύσετε τις πρίζες σας με τα κατάλληλα καλύμματα. Η Babyono έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Η ασφάλεια πρίζας Safe Home διατίθεται σε συσκευασία έξι τεμαχίων και έχει εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση που πραγματοποιούνται μόνο με το δικό της κλειδί.

 

  1.  Παιχνίδι με το περιεχόμενο των ντουλαπιών

 

Αποτρέψτε το μικρό σας από το να ανοίξει τα ντουλάπια, που – πολλές φορές – μπορεί να κρύβουν επικίνδυνο περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας τα προστατευτικά της Babyono. Διαθέτουν πρόσθετο σύστημα προστασίας και προσαρμόζονται εύκολα, ανάλογα με τις διαστάσεις του ντουλαπιού σας!

               

 

 

  1. Κλείσιμο χεριών στα συρτάρια

Είτε επιθυμείτε να προστατεύσετε το μικρό σας από το να τραυματίσει τα χέρια του στο κλείσιμο ενός συρταριού είτε από τα αντικείμενα που υπάρχουν μέσα σε αυτό, τα προστατευτικά της Babyono είναι αυτό που χρειάζεστε!

 

  1. Άλλες ζημιές

Κρατήστε κλειστά και ασφαλή τα έπιπλα, τις συσκευές, το ψυγείο ή ακόμα και το καπάκι της τουαλέτας, προστατεύοντας το μικρό σας από ατυχήματα και ζημιές. Η Chicco διαθέτει την πλέον λειτουργική ασφάλεια γενικής χρήσης με εύκολη εφαρμογή. 

 

 

  1. Χτυπήματα στις γωνίες των επίπλων

Ακόμα ένας κίνδυνος, στον οποίο πολλοί γονείς δεν δίνουν την προσοχή που του αρμόζει, είναι οι γωνίες των επίπλων. Προφυλάξτε το μωρό σας με τα προστατευτικά καλύμματα από την Chicco.

 

  1. Πτώση από το κρεβάτι

Τις πρώτες ημέρες που το μωρό σας θα αφήσει πίσω του την κούνια και θα μεταφερθεί σε ένα κρεβάτι χωρίς κιγκλιδώματα, η προσαρμογή θα πρέπει να είναι ομαλή. Για αυτό, καλό είναι να λάβετε μέτρα, ώστε να αποτρέψετε μία πιθανή πτώση του από το νέο του κρεβάτι. Η Bebe Stars μπαριέρα κρεβατιού είναι η ιδανική λύση, αφού εφαρμόζει κάτω από το στρώμα και προφυλάσσει το μικρό σας από νυχτερινές πτώσεις!

 

 

  1. Πτώση από σκάλες

Τα πρώτα βήματα του μικρού σας θα το μετατρέψουν σε έναν εξερευνητή γεμάτο περιέργεια, που δεν μπορεί, όμως, να αναγνωρίσει τον κίνδυνο μίας σκάλας ή ενός πλατύσκαλου. Έτσι, η χρήση μίας πόρτας ασφαλείας κρίνεται απαραίτητη. Η πόρτα ασφαλείας Slam της Pali έχει σχεδιαστεί για ακριβώς αυτόν τον σκοπό! Η τοποθέτησή της δεν απαιτεί τρύπες σε τοίχους ή πόρτες, καθώς διαθέτει ένα ανθεκτικό εξάρτημα πίεσης και η στιβαρή της κατασκευή εγγυάται την ασφάλεια του μικρού σας εξερευνητή.

 

  1. Υπερκινητικότητα στο κρεβάτι

 

The Shrunks Φουσκωτή Ράγα για Ασφάλεια στον Ύπνο (2 τεμάχια) SH88053

 

 

Η ανησυχία στον ύπνο συναντάται σε πολλά παιδάκια, ακόμα και αρκετό καιρό αφότου μετακόμισαν στο παιδικό τους κρεβατάκι. Για να παραμείνει το παιδί σας ασφαλές, επιλέξτε μία διπλή συσκευασία Bed Rails από την εταιρεία The Shrunks, την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από τα σεντόνια του κρεβατιού, δημιουργώντας μία «φωλιά».

 

  1.  Το τζάκι

 

 

Μία πραγματικά επικίνδυνη κατάσταση, όχι μόνο για το μικρό σας, αλλά και για εσάς, είναι η επαφή με το τζάκι, ακόμα και όταν αυτό είναι σβηστό. Η φωτιά, τα ξύλα, η στάχτη μπορούν να βλάψουν το μωρό. Για αυτό κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση μίας πόρτας με κλείδωμα ασφαλείας, όπως η Fireplace Guard XL της εταιρείας Hauck, που θα κρατήσει το παιδάκι σας μακριά από το τζάκι και από πιθανά ατυχήματα.

Share it!

 

Πρόσφατα άρθρα
Οι τάσεις της άνοιξης στην παιδική μόδα

Οι τάσεις της άνοιξης στην παιδική μόδα

developgreece 12/04/2019 0
Η νέα σεζόν ξεκινά και η άνοιξη έχει κάνει την εμφάνισή της με δυναμικό τρόπο. Αν είστε μαμά, η άφιξη της άνοιξης σημαίνει και την ανανέωση της παιδικ...
Περισσότερα
Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου για το μικρό σας.

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου για το μικρό σας.

developgreece 12/04/2019 0
Όταν έρθει η στιγμή για τις πρώτες βόλτες του μωρού σας με το αυτοκίνητο, θα πρέπει να κάνετε μία πολύ σημαντική αγορά. Πρόκειται για το κάθισμα αυτοκ...
Περισσότερα
5 tips για ευκολότερο θηλασμό

5 tips για ευκολότερο θηλασμό

developgreece 12/04/2019 0
Η περίοδος του θηλασμού είναι η καλύτερη για τον σχηματισμό ενός άρρηκτου δεσμού μεταξύ της μαμάς και του βρέφους. Για αυτό, και κατά τη διάρκεια του ...
Περισσότερα