Πληρωμή, Αποστολή & Επιστροφές

  Τρόποι πληρωμής: 

 1. Αντικαταβολή.  Μπορείτε να πληρώσετε τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας στην πόρτα σας. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στο 1,50€ για αγορές μικρότερες των 15,00€.

  Το κόστος αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 15€, είναι ΔΩΡΕΑΝ . 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση το σύνολο της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 3. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΙΒΑΝ GR4001103590000035944097605

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  ΙΒΑΝ:  GR6001724060005406031815201

  ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK
  ΙΒΑΝ:  GR2901404000400002320003869

  ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
  ΙΒΑΝ:  GR2602603700000960200446043


  Δικαιούχος: ΣΙΧΛΙΜΙΡΗ Π. ΣΙΧΛΙΜΙΡΗ Χ. Ο.Ε.


 4. Πληρωμή με κάρτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα (όλων των τραπεζών), μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Alphabank. Δωρεάν ΔΟΣΕΙΣ με πιστωτική: για αγορές άνω των 200€ έως και 3 άτοκες δόσεις.
 5. Πληρωμή με Paypal.  Με την ασφάλεια που σας παρέχει ο Νο1 τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών σήμερα.
 6. Παραλαβή από το κατάστημα. Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή με μετρητά ή με κάρτα.


  Αποστολές, Επιστροφές & Χρεώσεις Μεταφορικών: 

Οι αποστολές γίνονται με το δίκτυο της ASC Courier, σε όλη την Ελλάδα. Αποστολές εκτός Ελλάδας δεν πραγματοποιούνται.

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες έως 15,00€ ανέρχεται στα 1,90€ για όλα τα προϊόντα.

Το κόστος αποστολής για όλες τις παραγγελίες άνω των 15,00€ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι παραγγελίες, αναλόγως την αναγραφόμενη διαθεσιμότητα, παραδίδονται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών.
Παραδόσεις γίνονται και το Σάββατο με την επιπλέον χρέωση που ορίζει η Courier.


Τα μεγαλύτερα δέματα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία τα οποία παραλαμβάνονται από την έδρα της  εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας και το ακριβές ποσό υπολογίζεται κατόπιν επικοινωνίας.


   Δικαίωμα υπαναχώρησης από τον πελάτη

 • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο και στην αρχική του συσκευασία.
 • Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ το τίμημα από την Τράπεζα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. το Tres Joli κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα.
 • Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας του προϊόντος η αξία του αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την εταιρεία και συνήθως είναι της τάξης του 20%-30%
 • Στα προϊόντα βρεφανάπτυξης όπως μπιμπερό, θήλαστρα κ.α. δεν δύναται η επιστροφή τους αν έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους.
 • Ο τρόπος επιστροφής προς την εταιρία μας συμφωνείται μεταξύ του πελάτη και το καταστήματος κατόπιν συννενόησης. Η υπηρεσία είναι δωρεάν εάν η υπαναχώρηση πραγματοποιηθεί με την μεταφορική που επιλέγει η εταιρεία (εξαιρουμένης της χρέωσης της αντικαταβολής, καθώς και τυχόν επιπρόσθετων χρεώσεων που επέλεξε ο πελάτης ως προς τον τρόπο παράδοσης).
 • Σε όλες τις περιπτώσεις το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από τη νόμιμη απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον ίδιο καταναλωτή, το Tres Joli , διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προιόντων μας, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).

Εφόσον δεν τηρηθεί η νόμιμη ως άνω διαδικασία ή δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον καταναλωτή, ο οποίος θα επιβαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.


Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προιόν, χρεώνεστε τα έξοδα της επιστροφής. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με την οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία σας βολεύει, ή κατόπιν συννενόησης με την μεταφορική εταιρεία του καταστήματος. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μετά από έλεγχο της αρτιότητας του προϊόντος. Κατόπιν στέλνεται η αλλαγή με τα πάγια έξοδα της αποστολής, εκτός εάν το ποσό της αλλαγής υπερβαίνει εκ νέου τα €15,00.*Κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, είναι δυνατή η αποστολή και επιστροφή ογκώδη αντικειμένων με εταιρία ταχυμεταφορών. Στην περίπτωση αυτή τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη και καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας.

**ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρακαλούμε να μην παραλαμβάνετε δέματα που φαίνονται να έχουν αλλοιωθεί, δηλαδή να έχουν ανοιχτεί, να είναι σπασμένα, κλπ. Σε τέτοιες περιπτώσεις επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εφόσον παραλάβετε το δέμα ενώ έχει αλλοιωθεί θα πρέπει να ζητήσετε αποζημίωση από την Courier.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το πρώτο μας μέλημα.
Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.