phone Εξυπηρέτηση Πελατών: e-shop: 26512 00264 - κατάστημα: 26510 73008
Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 15€
translate
 

5 gadgets που θα κάνουν την υγιεινή του μωρού σας παιχνιδάκι!

27/03/2019 0 σχόλια

Η καθημερινή φροντίδα του μωρού έχει πολλές πτυχές και απαιτεί πολλές ώρες από την ημέρα κάθε νέας μαμάς. Θέλοντας να κάνουμε τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη αναζητήσαμε τρόπους για να μετατρέψετε την καθημερινή φροντίδα της υγιεινής του μωρού σας σε παιχνιδάκι! Διαβάστε τι ανακαλύψαμε!

 

1. Υγραντήρας

 

Τοποθετήστε έναν ψηφιακό υγραντήρα και ιονιστή στο δωμάτιο του μωρού και ιδανικά σε κάθε κοινόχρηστο χώρο, όπως το σαλόνι. Συμβάλλει στην απορρόφηση του καπνού, της σκόνης και των οσμών, ενώ παράλληλα απαλλάσσει την ατμόσφαιρα του μωρού από βακτήρια, μύκητες και μικρόβια.

 


2. Αποστειρωτής

Τα μπιμπερό, οι πιπίλες και τα θήλαστρα πρέπει να αποστειρώνονται, πριν από κάθε επαφή με το μωρό σας. Επιλέξτε έναν ψηφιακό αποστειρωτή ο οποίος -με τη χρήση ατμού- θα σας απαλλάξει από το 99,9% των μικροβίων. Φροντίστε, ώστε ο αποστειρωτής που θα επιλέξετε να μην πιάνει πολύ χώρο στην κουζίνα και να διατηρεί αποστειρωμένα τα πράγματά σας για, τουλάχιστον, ένα 24ωρο.


3. Θερμόμετρα

 

Αφού ρυθμίσατε την υγρασία και την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο δωμάτιο του μωρού σας, πρέπει να ρυθμίσετε και τη θερμοκρασία του. Το μωρό πρέπει να είναι άνετο στον ύπνο του, για αυτό και η θερμοκρασία του δωματίου πρέπει να παραμένει σταθερή και σε φυσιολογικά επίπεδα. Επιλέξτε ένα θερμόμετρο περιβάλλοντος με φωτεινή ένδειξη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φωτάκι νυκτός, ενώ αν διαθέτει και καλώδιο usb, μπορεί να σας ακολουθήσει και στα ταξίδια σας.

 


4. Δακτυλική Οδοντόβουρτσα

 

Πριν βιαστείτε να πείτε ότι το μωράκι σας δεν έχει ακόμα δοντάκια, σκεφτείτε ότι μία ιδιαίτερα μαλακή οδοντόβουρτσα, που μπαίνει στο δάχτυλό σας, μπορεί να κάνει μασάζ στα ούλα του μωρού, ανακουφίζοντάς το από την ενόχληση της οδοντοφυΐας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για την απομάκρυνση των τροφών από τα δοντάκια του.


5. Σετ Βρεφικής Περιποίησης

 

Μία χτένα, μία βούρτσα, ένα μικρό ψαλιδάκι για τα νύχια, μία λίμα, ένας μίνι νυχοκόπτης και ένα θερμόμετρο για το νερό είναι όσα χρειάζεται κάθε μαμά για την καθημερινή φροντίδα του μωρού της, μετά ή κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Δημιουργήστε ένα σετ περιποίησης που να περιέχει όλα τα παραπάνω και, μάλιστα, σε όμορφα σχέδια και αποχρώσεις και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.


6. Αλλαξιέρα – Υψομετρητής

Ακόμα ένα προϊόν που συνδυάζει δύο χρήσεις σε μία είναι μία αλλαξιέρα με μαλακή επιφάνεια, η οποία μπορεί, ταυτόχρονα, να λειτουργήσει και ως υψομετρητής. Έτσι, μπορείτε να μετρήσετε εύκολα και γρήγορα την ανάπτυξη του μωρού σας όσο το αλλάζετε, χωρίς αυτό να χάσει τίποτα από την άνεσή του.

 

Το Trés Joli φροντίζει για κάθε νέα μαμά και το μωρό της, προσφέροντας λύση σε κάθε σας ανάγκη!

Share it!

 

Πρόσφατα άρθρα
Διακόσμηση: 5 προτάσεις για ένα μοντέρνο παιδικό δωμάτιο!

Διακόσμηση: 5 προτάσεις για ένα μοντέρνο παιδικό δωμάτιο!

15/09/2021 0
Η εγκυμοσύνη σας είναι γεγονός! Το μωρό σας θα είναι, σύντομα, κοντά σας και θα γεμίσει την καθημερινότητά σας με χαρά, παιχνίδια, πάνες και πολλά άλλ...
Περισσότερα
Tips: Πώς θα απολαύσετε όμορφες βόλτες με το μωρό!

Tips: Πώς θα απολαύσετε όμορφες βόλτες με το μωρό!

30/08/2021 0
Με τον χειμώνα να φτάνει σταδιακά προς το τέλος του, οι συχνές βόλτες με το μωρό σας θα γίνουν η αγαπημένη σας ασχολία. Είτε πρόκειται για κοντινές απ...
Περισσότερα
Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου για το μικρό σας.

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου για το μικρό σας.

10/08/2021 0
Όταν έρθει η στιγμή για τις πρώτες βόλτες του μωρού σας με το αυτοκίνητο, θα πρέπει να κάνετε μία πολύ σημαντική αγορά. Πρόκειται για το κάθισμα αυτοκ...
Περισσότερα
ΕΣΠΑ