phone Εξυπηρέτηση Πελατών: e-shop: 26512 00264 - κατάστημα: 26510 73008
Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 15€
translate
 

Medela Swing Maxi™ 2-Phase Expression® διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο 101041613

Medela Swing Maxi™ 2-Phase Expression® διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο 101041613
  • Κωδικός Προϊόντος: 101041613
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (1-3 Εργάσιμες)
Κερδίστε 14,75€ για τις επόμενες αγορές σας!
  • 295,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 237,90€

Περιγραφή

Το Swing Maxi™ είναι ένα μικρό, συμπαγές και εύκολο στη χρήση διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να απολαμβάνετε τη μέγιστη ελευθερία κατά την άντληση και να αντλείτε περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο.


Περιγραφή

Το νέο Swing Maxi™ είναι ένα μικρό, συμπαγές και εύκολο στη χρήση διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο, που προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για εύκολη, άνετη άντληση, χωρίς συμβιβασμούς.

• Διπλή άντληση για έως και 18% περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο¹

• Τεχνολογία 2-Phase Expression®, που μιμείται τον φυσικό ρυθμό θηλασμού του μωρού σας², ³.

• Χοάνη PersonalFit Flex™ για μεγαλύτερη άνεση και 11,8% περισσότερο γάλα4. Περιλαμβάνονται 2 μεγέθη.

• Μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για έως και 6 αντλήσεις με μία πλήρη φόρτιση

• Ταχύτερη φόρτιση με θύρα USB type C, σε σύγκριση με θύρα micro-USB

• Εύκολο στη χρήση: διαισθητικό χειριστήριο 4 πλήκτρων και 9 προγραμματισμένα επίπεδα ρυθμίσεων.

• Εύκολο στη συναρμολόγηση και στον καθαρισμό χάρη στον μικρό αριθμό εξαρτημάτων.

• Αισθητά πιο αθόρυβο σε σύγκριση με τα προϊόντα προηγούμενης γενιάς, λιγότερο από 45 dB στο μέγιστο επίπεδο αναρρόφησης

• Κλειστό σύστημα, που εμποδίζει το μητρικό γάλα να εισέλθει στη σωλήνωση


Περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο. Ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του Swing Maxi Flex™ το νέο Swing Maxi™ είναι ένα διπλό θήλαστρο που σας επιτρέπει να αντλείτε ταυτόχρονα και από τους δύο μαστούς, εξασφαλίζοντας δύο φορές πιο γρήγορη άντληση. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι με την ταυτόχρονη άντληση και από τους δύο μαστούς παράγεται έως και 18% περισσότερο γάλα1.


Τεχνολογία 2-Phase Expression®. Κατά τον θηλασμό, τα βρέφη αρχικά αναρροφούν με γρήγορες και σύντομες κινήσεις για να διεγείρουν το αντανακλαστικό της καθόδου του γάλακτος. Μόλις το γάλα αρχίσει να ρέει, αρχίζουν να πίνουν πιο αργά, το καθένα με τον δικό του ρυθμό. Η τεχνολογία 2-Phase Expression® της Medela μιμείται τον φυσικό ρυθμό θηλασμού του βρέφους – γρήγορος για τη διέγερση της ροής του γάλακτος και πιο αργός στη συνέχεια ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ροή του μητρικού γάλακτος.


Χοάνη PersonalFit Flex™. Με κλίση 105°, μαλακή εξωτερική στεφάνη και οβάλ σχήμα για καλύτερη εφαρμογή, η χοάνη PersonalFit Flex™ ασκεί λιγότερη πίεση στους γαλακτοφόρους πόρους του μαστού σε σχέση με τις συμβατικές χοάνες και έχει ως αποτέλεσμα μια πιο αποτελεσματική και άνετη άντληση. Περισσότερη άνεση για εσάς, έως και 11,8% περισσότερο γάλα για το μωρό σας – κλινικά αποδεδειγμένο4. Περιλαμβάνονται δύο μεγέθη χοάνης: 21 mm και 24 mm.


Αντλήστε όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα κι αν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα. Χάρη στο συνδετικό καλώδιο USB type C τελευταίας τεχνολογίας, η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία φορτίζει ταχύτερα σε σύγκριση με τη θύρα micro-USB, επιτρέποντας έως και έξι αντλήσεις όταν είναι πλήρως φορτισμένη.


Διαισθητικός σχεδιασμός και ευκολία στη χρήση. Το Swing Maxi™ διαθέτει εννέα προγραμματισμένα επίπεδα ρυθμίσεων, που μπορείτε να επιλέξετε και να χειριστείτε εύκολα με τη βοήθεια τεσσάρων κουμπιών. Χάρη στη σχεδίασή του με λιγότερα εξαρτήματα, η συναρμολόγηση και ο καθαρισμός του διπλού ηλεκτρικού θηλάστρου Swing Maxi™ είναι εύκολα σαν παιχνίδι.


Περιγραφή προϊόντος


Η Medela φέρνει το εμβληματικό Swing Maxi Flex™ στη νέα εποχή, με το σύγχρονο, κομψό, επανασχεδιασμένο Swing Maxi™. Απολαύστε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων χάρη στην ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, που διαρκεί για έως και 6 αντλήσεις, και συνεχίστε να επωφελείστε από την τεχνολογία Flex™ της Medela, που σας προσφέρει ευελιξία και την άνετη, αποτελεσματική εμπειρία άντλησης που σας αξίζει.


Τι περιλαμβάνει η συσκευασία


1 x μοτέρ Swing Maxi

2 x φιάλες 150 ml με καπάκι

2 x βάσεις φιάλης

2 x συνδετικά PersonalFit Flex™

2 x χοάνες PersonalFit Flex™, μέγεθος 21 mm

2 x χοάνες PersonalFit Flex™, μέγεθος 24 mm

1 x καλώδιο φόρτισης USB

1 x τροφοδοτικό USB

1 x οδηγίες χρήσης Swing Maxi


Συχνές ερωτήσεις


Είναι το Medela Swing Maxi™ κλειστό σύστημα;

Ναι. Το ενσωματωμένο κλειστό σύστημα στα θήλαστρα Swing Maxi™ και Swing Maxi Flex™ προστατεύει από την υπερχείλιση και εμποδίζει το γάλα να εισέλθει στα μηχανικά μέρη της αντλίας. Με τον τρόπο αυτό, το μητρικό γάλα που αντλείτε παραμένει ασφαλές και καθαρό και, παράλληλα, τα εξαρτήματα του θηλάστρου προστατεύονται από τυχόν ζημιές.


Πώς πρέπει να καθαρίζω το θήλαστρο Swing Maxi™;

Το θήλαστρο Swing Maxi™ της Medela είναι γρήγορο και εύκολο στον καθαρισμό, καθώς διαθέτει λίγα εξαρτήματα που χρειάζονται πλύσιμο: χοάνες, συνδετικά, μεμβράνες και φιάλες. Αποσυναρμολογήστε τα εξαρτήματα, πλύντε τα με άφθονο σαπουνόνερο και ξεπλύνετε προσεκτικά ή τοποθετήστε τα στο πλυντήριο πιάτων (στο επάνω ράφι ή στη θήκη για τα μαχαιροπήρουνα). Δεν χρειάζεται να καθαρίζετε το μοτέρ ή να πλένετε τη σωλήνωση: καθώς αποτελεί μέρος του κλειστού συστήματος, δεν έρχεται σε επαφή με το γάλα, αλλά μόνο με τον αέρα. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.


Πώς πρέπει να αποστειρώνω το θήλαστρο Swing Maxi™ της Medela;

Η διαδικασία αποστείρωσης του θηλάστρου Swing Maxi™ της Medela είναι απλή: Βυθίστε τα εξαρτήματα του θηλάστρου σε νερό που βράζει στο μάτι της κουζίνας για πέντε λεπτά ή χρησιμοποιήστε τα σακουλάκια αποστείρωσης φούρνου μικροκυμάτων Quick Clean της Medela. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.


Πώς χρησιμοποιείται το Swing Maxi™ της Medela;

Το θήλαστρο Swing Maxi™ της Medela έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο στη χρήση, χάρη στο διαισθητικό χειριστήριό του. Το θήλαστρο διαθέτει μόνο τέσσερα εύχρηστα κουμπιά πάνω στο μοτέρ, με απλά σύμβολα που δείχνουν τις βασικές λειτουργίες. Επιπλέον, διαθέτει εννέα προγραμματισμένα επίπεδα ρυθμίσεων για να επιλέγετε εύκολα τη μέγιστη αναρρόφηση άνεσης. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο χρήσης του θηλάστρου και τις λειτουργίες του στις οδηγίες χρήσης.


Πόσος χρόνος χρειάζεται για την άντληση με το θήλαστρο Swing Maxi™ της Medela;

Η διάρκεια της άντλησης διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα και από άντληση σε άντληση. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται περίπου 15 λεπτά άντλησης από κάθε μαστό. Καθώς πρόκειται για διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο, το Swing Maxi™ της Medela σάς επιτρέπει να αντλείτε ταυτόχρονα και από τους δύο μαστούς, βοηθώντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.


• Γιατί η αναρρόφηση στο θήλαστρό μου Swing Maxi™ της Medela είναι μειωμένη;

Εάν θεωρείτε ότι το θήλαστρό σας Swing Maxi™ της Medela δεν λειτουργεί σωστά, βεβαιωθείτε ότι έχετε συναρμολογήσει σωστά όλα τα εξαρτήματα προτού ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

• Βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα του σετ άντλησης είναι καθαρά και εντελώς στεγνά και ότι οι συνδέσεις είναι σφιγμένες καλά.

• Κατά την άντληση, βεβαιωθείτε ότι οι χοάνες εφαρμόζουν αεροστεγώς πάνω στη θηλή.

• Εάν πραγματοποιείτε άντληση μόνον από έναν μαστό, βεβαιωθείτε ότι το καινούργιο άκρο της σωλήνωσης είναι σωστά συνδεδεμένο στο στήριγμα σωληνώσεων.

Εάν δεν βελτιωθεί η αναρρόφηση αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Medela Customer Service.


• Σε τι διαφέρει το θήλαστρο Swing της Medela από το Swing Maxi™;

Το Swing Maxi™ της Medela είναι διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο, ενώ το Swing της Medela είναι μονό ηλεκτρικό θήλαστρο. Αυτό σημαίνει ότι το Swing Maxi™ της Medela διαθέτει μοτέρ μεγαλύτερης ισχύος για να εξασφαλίζει αποτελεσματική διπλή άντληση. Η διπλή άντληση προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου και έχει αποδειχθεί ότι επιτυγχάνει 18% περισσότερο γάλα1.


• Σε τι διαφέρει το θήλαστρο Swing Maxi™ της Medela από το Freestyle Flex™ της Medela;

Και τα δύο είναι διπλά ηλεκτρικά θήλαστρα που επιτρέπουν στις μητέρες να αντλούν περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο και διαθέτουν ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Ωστόσο, το Freestyle Flex της Medela διαθέτει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως φωτιζόμενη ψηφιακή οθόνη για πρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth με την εφαρμογή παρακολούθησης της Medela.


• Χρειάζομαι διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο;

Εάν αντλείτε συχνά, ένα διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο θα σας βοηθήσει να εξοικονομείτε χρόνο κατά την άντληση. Το διπλό θήλαστρο μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε στο μισό τον χρόνο που χρειάζεστε σε κάθε άντληση και να αυξήσετε τον όγκο γάλακτος που αντλείτε κατά 18%¹.


• Είναι το διπλό θήλαστρο καλύτερο από το μονό;

Η διπλή άντληση προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου καθώς σας επιτρέπει να αντλείτε ταυτόχρονα και από τους δύο μαστούς, αντί εναλλάξ από κάθε μαστό. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει κατά 18% τον όγκο γάλακτος που αντλείται σε μία άντληση¹.

ΕΣΠΑ