Tips: Πώς θα απολαύσετε όμορφες βόλτες με το μωρό!

από developgreece 27/03/2019 0 σχόλια Βόλτα,

Με τον χειμώνα να φτάνει σταδιακά προς το τέλος του, οι συχνές βόλτες με το μωρό σας θα γίνουν η αγαπημένη σας ασχολία. Είτε πρόκειται για κοντινές αποστάσεις μέσα στην πόλη είτε για πιο μακρινές εκδρομές, εσείς και το μωρό σας θα μετατραπείτε πολλές φορές σε εξερευνητές!

Πώς θα βεβαιωθείτε ότι ο μικρός σας συνοδοιπόρος θα απολαμβάνει αυτές τις εξορμήσεις όσο και εσείς;

Το βασικότερο που πρέπει να φροντίσετε είναι να μετακινείται με άνεση. Για αυτό, φροντίστε να έχετε στο πλευρό σας κάποιους  δυνατούς συμμάχους, τους οποίους το Très Joli φροντίζει να φέρει κοντά σας!

 

Σύμμαχος 1: Ο Μάρσιππος

 

Το ιδανικότερο μεταφορικό μέσο για τα μωρά - από 3,5 έως και 16 κιλά – είναι ο μάρσιππος. Εμπνευσμένος από τα καγκουρό, προσφέρει άνετο και ζεστό κράτημα, τόσο σε εσάς όσο και στο μωρό σας και δίνει λύση στο διαρκές αίτημά του για αγκαλιά. Ο μάρσιππος είναι μια εξαιρετική επιλογή για νεογέννητα, καθώς επιτρέπει στο μωρό να έρχεται σε άμεση σωματική επαφή με τη μαμά ή τον μπαμπά του και να ηρεμεί από τη ζεστασιά που εκπέμπει το σώμα τους και από τους χτύπους της καρδιάς τους. Παράλληλα, χαρίζει ελευθερία κινήσεων σε εσάς, καθώς δεν χρειάζεται να απασχολείτε τα χέρια σας για να το στηρίξετε. Οι μάρσιπποι είναι, συνήθως, βαμβακεροί και πλένονται κανονικά στο πλυντήριο. Τέλος, το ευπροσάρμοστο υλικό τους, σας δίνει πολλές επιλογές για τη στάση του μωρού μέσα σε αυτούς, ενώ φροντίζει και για την ισορροπία στη δική σας στάση σώματος.


Σύμμαχος 2: Το Καρότσι

Πλέον, το καρότσι μπορεί να αποτελεί πολυεργαλείο. Για αυτό και το δικό σας, φροντίστε να αποτελείται από περισσότερα του ενός εξαρτήματα, περιλαμβάνοντας αποσπώμενο port-bebe, κάθισμα και στρωματάκι και έχοντας ειδικό σχεδιασμό, ώστε να διπλώνει και να αποθηκεύεται εύκολα στο αυτοκίνητό σας. Επιπλέον, φροντίστε να έχει και θέση υποδοχής για την τσάντα σας. Το καρότσι αποτελεί διαχρονικό σύμμαχο για κάθε μαμά και μπαμπά και επιτρέπει στο μωρό σας να κοιμάται οπουδήποτε και αν βρίσκεται!


Σύμμαχος 3: Το Κάθισμα Αυτοκινήτου

                                                  

 

Εάν σκέφτεστε να κάνετε εξορμήσεις μεγαλύτερων αποστάσεων, τότε, σίγουρα, θα χρειαστείτε ένα κάθισμα αυτοκινήτου. Το παιδί σας θα πρέπει να έχει το δικό του ειδικό κάθισμα κάθε φορά που μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, ακόμα και αν πρόκειται για μια βόλτα μέχρι το κοντινότερο πάρκο, μέχρι την ηλικία των 12 ετών! Εκεί θα έχει την κατάλληλη ασφάλεια και ταυτόχρονα άνεση για να απολαύσει το ταξίδι. Τα περισσότερα καθίσματα αυτοκινήτου τοποθετούνται εφαρμόζοντας στις ζώνες ασφαλείας των πίσω καθισμάτων, πολλά από αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στο καροτσάκι του μωρού, ενώ άλλα είναι και πτυσσόμενα, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν το μωρό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς αυτό θα αναπτύσσεται.


Σύμμαχος 4: Η Τσάντα

Ίσως αυτό να είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα που θα κληθεί να φέρει σε πέρας κάθε νέα μαμά! Πώς θα συνδυάσετε τη χρηστικότητα μίας τσάντας-αλλαξιέρας με το στυλ και τα δικά σας προσωπικά αντικείμενα, ώστε να μην χρειάζεται να έχετε πάντα μαζί σας δύο διαφορετικές αποσκευές; Ευτυχώς, η τεχνολογία στις τσάντες-αλλαξιέρες έχει ενσωματώσει όλα τα παραπάνω και επιπλέον μία μέθοδο θερμομόνωσης, που κρατάει το φαγητό του μωρού σας ζεστό για όλη τη διάρκεια της βόλτας σας!

 

Συγκεντρώστε όλους τους απαραίτητους συμμάχους για τη βόλτα του μωρού σας με μία περιήγηση στο e-shop του Très Joli και κρατήστε αναλλοίωτη την απόλαυση που σας προσφέρει κάθε βόλτα μαζί του!

Share it!

 

Πρόσφατα άρθρα
Οι τάσεις της άνοιξης στην παιδική μόδα

Οι τάσεις της άνοιξης στην παιδική μόδα

developgreece 12/04/2019 0
Η νέα σεζόν ξεκινά και η άνοιξη έχει κάνει την εμφάνισή της με δυναμικό τρόπο. Αν είστε μαμά, η άφιξη της άνοιξης σημαίνει και την ανανέωση της παιδικ...
Περισσότερα
Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου για το μικρό σας.

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου για το μικρό σας.

developgreece 12/04/2019 0
Όταν έρθει η στιγμή για τις πρώτες βόλτες του μωρού σας με το αυτοκίνητο, θα πρέπει να κάνετε μία πολύ σημαντική αγορά. Πρόκειται για το κάθισμα αυτοκ...
Περισσότερα
5 tips για ευκολότερο θηλασμό

5 tips για ευκολότερο θηλασμό

developgreece 12/04/2019 0
Η περίοδος του θηλασμού είναι η καλύτερη για τον σχηματισμό ενός άρρηκτου δεσμού μεταξύ της μαμάς και του βρέφους. Για αυτό, και κατά τη διάρκεια του ...
Περισσότερα