phone Εξυπηρέτηση Πελατών: e-shop: 26512 00264 - κατάστημα: 26510 73008
Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 15€
translate
 

Medela Χειροκίνητο Θήλαστρο Σιλικόνης Silicone Breast Milk Collector 101044202

Medela Χειροκίνητο Θήλαστρο Σιλικόνης Silicone Breast Milk Collector 101044202
  • Κωδικός Προϊόντος: 101044202
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (1-3 Εργάσιμες)
Κερδίστε 0,93€ για τις επόμενες αγορές σας!
  • 18,70€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 15,08€

Περιγραφή

Χειροκίνητο Θήλαστρο Σιλικόνης Medela Silicone Breast Milk Collector

Ο ΝΕΟΣ Συλλέκτης Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης Silicone Breast Milk Collector της Medela αποτελεί έναν ιδανικό σύμμαχο για το θηλασμό και τη διατήρηση του μητρικού γάλακτος. Με διπλή προστασία από διαρροές, λουρί και βάση σταθεροποίησης, που ασφαλίζει με κενό αέρος (βεντούζα), ο Συλλέκτης Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης της Medela προστατεύει κάθε πολύτιμη σταγόνα γάλακτος από το να χαθεί, για να διασφαλίσει ότι το μωρό σας θα το λάβει όλο!

Εύκολος στη χρήση.
Απλώς τοποθετήστε το συλλέκτη μητρικού γάλακτος, (ή θήλαστρο σιλικόνης), στο ένα στήθος, ενώ θηλάζετε ή αντλείτε από το άλλο, για να συλλέξετε το γάλα που ρέει φυσικά από το στήθος.

Χαρακτηριστικά:
  • Διπλή στεγανότητα: διπλή προστασία με πώμα και καπάκι.
  • Άνετο: μαλακή χοάνη για το στήθος και σώμα από σιλικόνη.
  • Λουρί με κλιπ: ελαχιστοποιεί την διαρροή και παρέχει ηρεμία κατά τη χρήση.
  • Ασφαλής βάση σταθεροποίησης: Ασφαλίζει με κενό αέρος (βεντούζα) σε επίπεδες επιφάνειες για να μην αναποδογυρίζει.
  • Ευκολία στη χρήση και τον καθαρισμό: ενιαία κατασκευή 1 τεμαχίου.
  • Αθόρυβο και διακριτικό: Συλλέκτης Μητρικού Γάλακτος.
  • Ελαφρύ και φορητό: Ιδανικό εν κινήσει. Πάρτε το μαζί σας οπουδήποτε πηγαίνετε ως βοήθημα θηλασμού.
  • Ασφάλεια για εσάς και το μωρό σας: Όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το μητρικό γάλα είναι κατασκευασμένα χωρίς BPA. Κατασκευασμένο από 100% σιλικόνη για τρόφιμα.
  • Δεν είναι θήλαστρο. Ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος, ή θήλαστρο σιλικόνης δεν δημιουργεί θηλαστικές κινήσεις (κύκλους) για την ενεργή απομάκρυνση του γάλακτος από το στήθος με αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.
  •  Χωρητικότητα έως και 100 mL / 3,4 oz. μητρικού γάλακτος.
  • Διπλή στεγανότητα, βάση σταθεροποίησης και λουρί συγκράτησης που φοριέται.

Ο Συλλέκτης Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης Silicone Breast Milk Collector της Medela έχει σχεδιαστεί με όλα όσα χρειάζεστε για να σας παρέχει ασφάλεια κατά τη συλλογή και την αποθήκευση του μητρικού γάλακτος. Το πώμα και το καπάκι προστατεύουν διπλά από διαρροές, η βάση σταθεροποίησης ασφαλίζει, και το λουρί με κλιπ προστατεύουν από τυχαίες διαρροές – για να διασφαλίσετε ότι το μωρό σας θα λάβει όλο το μητρικό γάλα.

Τέλειος σύμμαχος θηλασμού εν κινήσει
Ελαφρύ και φορητό! Πάρτε το μαζί σας όπου κι αν πάτε ως βοήθημα θηλασμού! Το ελαφρύ και ενιαίο μέγεθος του Συλλέκτη Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης της Medela το καθιστά εύκολο να χωρέσει στην τσάντα σας όταν βρίσκεστε έξω.

Τι περιλαμβάνεται:
  • 1 Συλλέκτης Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης
  • 1 Λουρί
  • 1 Πώμα Σιλικόνης
  • 1 Καπάκι

Χωρητικότητα συλλέκτη: 100 mL / 3,4 oz.
Βάρος: 160g / 0,35 lbs
Διαστάσεις: 1,5 mm: 101,5 x 91 x 167mm / 3.98 x 3.58 x 6.58 ίντσες

Τι κάνει ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος;
Ο ΝΕΟΣ Συλλέκτης Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης της Medela έχει σχεδιαστεί ως συσκευή συλλογής, που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το θηλασμό, με σκοπό τη συλλογή του γάλακτος που ρέει, λόγω του φυσικού αντανακλαστικού της μητέρας από το άλλο στήθος, που δεν τρέφεται το μωρό.

Πώς λειτουργεί ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος;
Κατά τη διάρκεια του θηλασμού, οι μαστοί των μητέρων συχνά κατεβάζουν γάλα (το γάλα ρέει) ταυτόχρονα. Όταν προσκολληθεί ο Συλλέκτης Γάλακτος Σιλικόνης στο ένα στήθος εφαρμόζει μια απαλή αναρρόφηση που εκμεταλλεύεται το φυσικό αντανακλαστικό της εκτόνωσης και συλλέγει το γάλα από το στήθος από το οποίο δεν τρέφεται το μωρό.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ τον συλλέκτη μητρικού γάλακτος;
Πολλές μητέρες έχουν διαρροή ή εκροή από το ένα στήθος ενώ θηλάζουν από το άλλο. Ο Συλλέκτης Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης της Medela έχει σχεδιαστεί για να συλλέγει το μητρικό γάλα που ρέει φυσικά από το άλλο στήθος κατά τη διάρκεια του θηλασμού, ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε σταγόνα χρησιμοποιείται και δε χάνεται.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον συλλέκτη μητρικού γάλακτος κατά τη διάρκεια της νύχτας;
Μην κοιμάστε με τον Συλλέκτη Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης προσαρτημένο στο στήθος σας.
Με αυτό το δεδομένο, ο Συλλέκτης Γάλακτος Σιλικόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή σε συνδυασμό με το θηλασμό, ημέρα ή νύχτα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος κατά την άντληση;
Ναι, ενώ η κύρια χρήση του συλλέκτη είναι σε συνδυασμό με το θηλασμό, ο συλλέκτης γάλακτος σιλικόνης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με απλή άντληση.

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο ντους;
Ενώ οι ζεστές κομπρέσες και τα ντους μπορούν να προωθήσουν την εκροή του γάλακτος, δεν συνιστάται η χρήση του Συλλέκτη Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης κατά τη διάρκεια του ντους, καθώς μπορεί να μολύνετε κατά λάθος το γάλα που συλλέξατε με τζελ/σαπούνια σώματος κλπ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συλλέκτη μητρικού γάλακτος σιλικόνης και των κελυφών συλλογής μητρικού γάλακτος;
Τόσο ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος σιλικόνης όσο και τα κελύφη συλλογής μητρικού γάλακτος έχουν σχεδιαστεί ως συλλέκτες μητρικού γάλακτος, με σκοπό τη λήψη του μητρικού γάλακτος που διαρρέει από το στήθος που δεν τρέφεται το μωρό. Τα κελύφη συλλογής έχουν στρογγυλεμένο σχήμα και πρέπει να τοποθετούνται μέσα στο στηθόδεσμο θηλασμού κατά τη χρήση. Ο Συλλέκτης Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης έχει επίμηκες σχήμα και δημιουργεί μια ήπια αναρρόφηση στο στήθος που του επιτρέπει να παραμένει στη θέση του όταν οι στηθόδεσμος θηλασμού παραμένει ανοικτός.

Είναι ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος σιλικόνης της Medela παρόμοιο προϊόν με αντλία στήθους σιλικόνης άλλων εταιρειών;
Ναι. Ενώ τόσο συλλέκτης μητρικού γάλακτος σιλικόνης της Medela, όσο και αυτό που άλλες μάρκες αποκαλούν θήλαστρο σιλικόνης λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος σιλικόνης της Medela έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τη διαρροή με 3 χαρακτηριστικά: : ένα λουρί με κλιπ για πρόσθετη ασφάλεια, μια ασφαλής βάση σταθεροποίησης ώστε να μην αναποδογυρίζει και διπλή προστασία από διαρροές με το πώμα και το καπάκι σιλικόνης!

Αποθήκευση
Μπορεί ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση του μητρικού γάλακτος;
Ναι! Ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος σιλικόνης μπορεί να αποθηκεύσει βραχυπρόθεσμα το μητρικό γάλα, με διπλή ασφάλεια, δηλαδή το πώμα σιλικόνης και το καπάκι. Για μακροχρόνια αποθήκευση, ρίξτε το μητρικό γάλα που συλλέξατε σε ένα σακουλάκι αποθήκευσης μητρικού γάλακτος ή ένα μπουκάλι συλλογής και καταψύξτε ή παγώστε το. Για περισσότερες οδηγίες σχετικά με τις κατάλληλες τεχνικές αποθήκευσης του μητρικού γάλακτος ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης ή στο άρθρο μας σχετικά με τις λύσεις αποθήκευσης γάλακτος

Καθαρισμός
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίζετε τον συλλέκτη μητρικού γάλακτος; Πλένετε, μετά από κάθε χρήση, στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων. Απολυμάνετε, τον Συλλέκτη Μητρικού Γάλακτος Σιλικόνης, βράζοντας σε νερό για περίπου 3 λεπτά ή χρησιμοποιώντας τα σακουλάκια Quick Clean™ Micro-Steam™ της Medela πριν από την πρώτη χρήση και μία φορά την ημέρα.

ΕΣΠΑ