phone Εξυπηρέτηση Πελατών: e-shop: 26512 00264 - κατάστημα: 26510 73008
Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 15€
translate
 

Cybex Καρότσι Eos Lux 2-in-1 Seashell Beige (Taupe Frame) 522003851

Κατόπιν Παραγγελίας Cybex Καρότσι Eos Lux 2-in-1 Seashell Beige (Taupe Frame) 522003851
  • Κωδικός Προϊόντος: 522003851
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Κερδίστε 29,00€ για τις επόμενες αγορές σας!
  • 579,95€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 467,70€

Περιγραφή

Το νέο καρότσι Eos Lux της Cybex ως αντικαταστάτης του best seller μοντέλου Balios, σας βοηθά να υποστηρίζετε το παιδί σας με τον καλύτερο τρόπο από τη γέννηση έως και τεσσάρων ετών.


Προδιαγραφές:

Εύρος ηλικίας: Από τη γέννηση έως περίπου. 4 ετών Βάρος παιδιού: Μέγ. 22 κιλά

Το καρότσι 2 σε 1

Γνωρίστε το καρότσι 2 σε 1 που είναι φτιαγμένο για κάθε μέρα με το μικρό σας. Το Eos Lux κάνει τη ζωή πιο εύκολη, ώστε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή.


Το καρότσι Eos Lux αλλάζει καθώς το μωρό σας μεγαλώνει. Μετατρέψτε εύκολα το κάθισμα του καροτσιού σε καλαθούνα και για άνεση και καταφύγιο από τη γέννηση. Όταν το παιδί σας αρχίζει να κάθεται όρθιο, η καλαθούνα μπορεί να μετατραπεί σε κάθισμα αλλάζοντας τα υφασμάτινα εξαρτήματα στο πλαίσιο, υποσχόμενοι άνετες βόλτες μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών. Το σύστημα ταξιδιού επιτρέπει την ομαλή μετάβαση από το αυτοκίνητο στον έξω κόσμο. Και οι μεγάλοι τροχοί παντός εδάφους και η ανάρτηση των μπροστινών τροχών κάνουν σύντομο ανώμαλο έδαφος.


Οδηγίες φροντίδας:

Υφασμάτινα καλύμματα πλένονται στο πλυντήριο στους 30°C


2 σε 1: Καλαθούνα σε κάθισμα


Ό,τι χρειάζεστε για τα πρώτα τέσσερα χρόνια τους. Πρώτον, το νεογέννητό σας μπορεί να ξαπλώσει άνετα σε μια καλαθούνα. Στη συνέχεια, όταν μεγαλώσει αρκετά ώστε να κάθονται όρθια, απλώς μεταβείτε στη λειτουργία καθίσματος, αλλάζοντας τα υφασμάτινα μέρη στο πλαίσιο.


Έτοιμο σύστημα ταξιδιού


Ένα πλαίσιο, τρεις τρόποι οδήγησης. Εκτός από την καλαθούνα και τη μονάδα καθίσματος, μπορείτε να προσαρτήσετε ένα βραβευμένο βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX - πωλείται χωριστά - στο πλαίσιο του καροτσιού. Έτσι, μπορείτε να πάρετε το μικρό σας από το αυτοκίνητο σε μια βόλτα χωρίς να το ξυπνήσετε.



Τροχοί παντός εδάφους


Τα ανθεκτικά ελαστικά και οι μπροστινοί τροχοί που κλειδώνουν προσφέρουν σταθερότητα και ομαλή οδήγηση. Απολαύστε τη βόλτα σας όπου κι αν βρίσκεστε – είτε περπατάτε σε πλακόστρωτα δρομάκια είτε σε ένα οικογενειακό ταξίδι στην υπέροχη ύπαιθρο. 



Ανάρτηση μπροστινών τροχών


Διατηρήστε τη διαδρομή ομαλή για το μωρό σας που κοιμάται, με ανάρτηση στον μπροστινό τροχό που ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς και τα κουνήματα. Μονοπάτια με άμμο, γρασίδι ή χαλίκι – μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε περιπέτεια εκτός δρόμου.


$('select[name=\'recurring_id\'], input[name="quantity"]').change(function(){$.ajax({url:'index.php?route=product/product/getRecurringDescription',type:'post',data:$('input[name=\'product_id\'], input[name=\'quantity\'], select[name=\'recurring_id\']'),dataType:'json',beforeSend:function(){$('#recurring-description').html('');},success:function(json){$('.alert, .text-danger').remove();if(json['success']){$('#recurring-description').html(json['success']);}}});});

ΕΣΠΑ