phone Εξυπηρέτηση Πελατών: e-shop: 26512 00264 - κατάστημα: 26510 73008
Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 15€
translate
 

Taf Toys Βιβλίο Δραστηριοτήτων My feelings crinkle toy T-12545

Taf Toys Βιβλίο Δραστηριοτήτων My feelings crinkle toy T-12545
  • Κωδικός Προϊόντος: T-12545
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (1-3 Εργάσιμες)
  • 15,90€
  • 14,31€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 11,54€

Περιγραφή

Αυτό το μοναδικό, νέο, διπλής όψης υφασμάτινο βιβλίο-παιχνίδι από την Taf Toys είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα μικρά σας!

Οι γλυκές απεικονίσεις  του εισάγουν το μωρό σας  σε πέντε βασικές εκφράσεις προσώπου : χαρά, λύπη, νύστα , πείνα και έκπληξη, ενθαρρύνοντάς  τα να αναγνωρίσουν  μια σειρά συναισθημάτων και  ενισχύοντας έτσι τη συναισθηματική τους νοημοσύνη. Εικόνες υψηλής αντίθεσης  βοηθούν την ανάπτυξη της όρασης των νεογέννητων μωρών, ενώ η χρωματιστή πλευρά είναι ιδανική για τα επόμενα στάδια ανάπτυξης. Αυτό το καινοτόμο παιχνίδι μπορεί να τοποθετηθεί επίπεδα το πάτωμα ή σε ελεύθερη θέση, διασφαλίζοντας μία φανταστική βοήθεια ώστε να ενθαρρύνει τα μωρά να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους όταν στέκονται στην κοιλίτσα τους , ενισχύοντας με τη στάση αυτή τους μυς του κεφαλιού, του αυχένα και των ώμων.

Καθώς το μωρό μεγαλώνει και αναπτύσσεται, θα λατρέψει την εξερεύνηση των παιχνιδιάρικων δραστηριοτήτων καθώς και τις τσαλακωμένες υφές των υφασμάτων, στοιχεία που βοηθήσουν την ανάπτυξη των κινητικών και αισθητηριακών του δεξιοτήτων. Ένα παιχνίδι ελαφρύ , που διπλώνεται εύκολα και διαθέτει πλαστικούς δακτυλίους, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με καροτσάκια, καθίσματα αυτοκινήτου και βρεφικές κούνιες! Όλα τα παιχνίδια μας δημιουργήθηκαν με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών της ζωής τους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία και να σας προσφέρει μια ευκολότερη γονική εμπειρία.

ΕΣΠΑ