phone Εξυπηρέτηση Πελατών: e-shop: 26512 00264 - κατάστημα: 26510 73008
Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 15€
translate
 

Cybex Ποδόσακος Καροτσιού Snogga 2 Nature Green 522002847

Κατόπιν Παραγγελίας Cybex Ποδόσακος Καροτσιού Snogga 2 Nature Green 522002847
  • Κωδικός Προϊόντος: 522002847
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Κερδίστε 5,00€ για τις επόμενες αγορές σας!
  • 99,95€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 80,60€

Περιγραφή

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ SNØGGA 2
Ο ιδανικός ποδόσακος για κάθε εποχή του χρόνου!
Οι νέοι ποδόσακοι Snøgga 2 προσφέρουν τη σιγουριά σε κάθε γονιό ότι το παιδί παραμένει άνετο, ενώ απολαμβάνει κάθε βόλτα. Αποτελούν ιδανική επιλογή, καθώς είναι συμβατοί με κάθε καρότσι ή κάθισμα αυτοκινήτου.

Βαθμολογήθηκε ως TOG 4 για να κρατά το μωρό ζεστό σε θερμοκρασίες έως -10°C, όταν συνδυάζεται με τα κατάλληλα ρούχα.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΓΕΜΙΣΜΑ
Μια βιώσιμη επιλογή. Το 75% ανακυκλωμένο γέμισμα 3M Thinsulate™ είναι πιο ζεστό ακόμα κι όταν βραχεί, για μεγαλύτερη άνεση ακόμα και σε πιο κρύο καιρό.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΣ
Αυτός ο εξαιρετικά συμπαγής ποδόσακος είναι ελαφρύς και μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα, για να τον χρησιμοποιήσετε όταν τον χρειάζεστε.

ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ
Ο ποδόσακος Snøgga 2 μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα και εύκολα στο καρότσι, για να κρατά το παιδί ζεστό και άνετο όταν ο καιρός είναι κρύος.

Ένας ποδόσακος για όλες τις εποχές του χρόνου


ΒΑΡΟΣ
7 – 15 κιλά

ΗΛΙΚΙΑ
Από 6 μηνών έως 3 ετών

 

Φερμουάρ εξαερισμού
Κρατήστε το παιδί σας δροσερό τις πιο ζεστές μέρες. Απλώς ανοίξτε το φερμουάρ στο κάτω μέρος του Snogga 2 για επιπλέον αέρα. Σας επιτρέπει επίσης να κρατάτε τα λερωμένα παπούτσια στο εξωτερικό μέρος για να διατηρείτε τον ποδόσακο καθαρό.

Ρυθμιζόμενη κουκούλα

Εάν ο καιρός είναι κρύος, προσαρμόστε την κουκούλα με τα κορδόνια που ρυθμίζονται εύκολα για επιπλέον ζεστασιά και προστασία. Για τις ζεστές μέρες, απλώς τραβήξτε την ρυθμιζόμενη κουκούλα πίσω πάνω από την πλάτη του καροτσιού για να αφήσετε το μικρό σας να απολαύσει τον καθαρό αέρα.

Ταιριάζει με όλα τα καρότσια

Σχεδιασμένο για άψογη εφαρμογή σε όλα τα καρότσια, το Snøgga 2 είναι συμβατό με κάθε καρότσι και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε λίγα λεπτά

Μπροστινό φερμουάρ για εύκολη εφαρμογή

Βάλτε και βγάλτε το παιδί σας από το Snøgga 2 σε δευτερόλεπτα. Το μπροστινό φερμουάρ έχει σχεδιαστεί για εύκολη είσοδο και έξοδο του παιδιού από τον ποδόσακο.


ΕΣΠΑ